Monotonia zilei de luni

Ziua de luni este probabil cea mai urata zi din toata saptamana – cu totii fugim de soneria ceasului de la telefon de luni, ca si cum acela ar fi calcaiul de unde Thetis l-a tinut pe Achile cand l-a scufundat in Styx. In fond, de ce nu agreem aceasta zi?
Din comoditate – sfarsitul de saptamana a devenit momentul de defulare, de explozie si de relaxare a mintii, doar ca neglijam corpul – si luni suntem atat de obositi, fizic, incat dar cu greu putem sa ne ridicam din pat.
In aceasta luni am vrut sa fac lucrurile cu totul altfel – am avut de munca de dimineata – m-am distrand facand ceea ce imi place, am ascultat muzica buna – am cantat, am dansat – cu ce e diferita aceasta zi de duminica sau de sfanta sambata?!
Cu nimic, doar ca am ajuns pana si in ceea ce uram sa fim ca niste roboti – sa reactionam fara motiv, fara stimul – sa ne zbatem sa iesim din monotonia: munca, scoala, casa, bere cu baietii…
Si in fond, cu ce e vinovat LUNI ca noi am facut o alegere idioata in viata si ne-am ales un joc de doi bani? Cu ce e mai vinovat decat MARTI, MIERCURI si asa mai departe?
Totusi trebuie cineva sa poarte vina sa putem sa mergem mai departe… dar nu noi…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s