cu totii suntem grataragii

Mergand pe principiul sa moara si capra vecinului romanul, dupa cum am observat eu pe la televizor, se bucura sa vada oameni mai prosti decat el pe sticla, iar aici nu ma refer, de data asta, la moderatori sau la stiristi – ci la specimenele ce joaca rolul de subiect al stirii. Cu ocazia sarbatorilor pascale au iesit romanasii mei la gratare, mai ales ca a intrat in vigoare noua lege cu gratarele, au iesit sa faca mici, sa incinga o hora cu muzica (pe care nu vreau sa o comentez, fiecare e liber sa asculte ce vrea – la casti), ziceam, cu muzica de la masina si cu spritul in nas.  Nimic neobisnuit, toata lumea face asta, desi ne dam un popor care sta acasa cu familia de sarbatori, consumam moderat pana si aer, sa nu mai vorbim de alcool si grasimi – ne respectam traditiile, dar habar n-avem care-s de Moldova, care de Ardeal, in fine – suntem poporul model.

Deci, ziceam ca nu e nimic neobisnuit sa iesi la gratar – ce mi se pare iesit din comun este faptul ca hop-top – stiristii au dat navala peste romanasul care se infrupta din cele mentionate mai sus – si omul cu alcolemie ridicata este dat pe sticla, devine vedeta de cartier, si se mai si maimutareste pentru camera – ca asa e el, romanasul, dependent de atentie – pe el il iubeste camera – si il iubesc si romanasii care privesc de acasa suparati ca nevasta-sa n-a vrut sa iasa la iarba verde – ca-si strica manichiura, ca ploua sau ca o trage curentul (sfat pentru ultima categorie: tineti gura inchisa si nu mai e curent!).

– Futu-ti…. ma Marie! Ca uite Ion, e pe tarla si il da pe teveu – tu nu ai vrut sa mergi la gratar ca te topeste ploaia!!! Si romanasul de acasa vede stirea pana la capat – televiziunea X sau Y face raitingul mare, cel de la iarba verde devine subiect perpetuu, de dat pe sticla – si asa perpetuam prostia.

Acum, cu riscul sa ma auto-denunt – trebuie, de dragul contrazicerii, sa intreb: cine e mai prost, cel ce se maimutareste la camera sau cel se holbeaza la sticla de le teveu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s