Catre dl. Vlad si dl. George – Republica Fantastică România 25 Februarie (mail trimis spre Europa FM)

Scrisoare de la un om care oricum nu va asculta si acum ati dovedit de ce

referitor la: https://soundcloud.com/europafmromania/republica-fantastica-romania-25-februarie?in=europafmromania%2Fsets%2Fdesteptarea-cu-vlad-petreanu

Domnule Vlad si domnule George,

    Daca minimizati Administratia Parcului National Muntii Macinului – nu ma simt agasat, investiatia este sau nu este facuta asa cum trebuie (cei avizati sa se sesizeze si cei vinovati sa fie pedepsiti, daca e cazul) – dar cand minimizati zona Muntilor Macinului, flora si fauna zonei, cultura, geologia si toate celelalte atractii (din experienta va spun ca sunt multe), dati dovada de incadrare in atlasul de mitocanie urbana.

    Cand cineva face o investitie pentru zona de gratare si un mall nou probabil ca ii salutati, pentru ca de! asta arata CULTURA, UNICITATE si INOVATIE. Eu sunt dintre cei care ne contram frecvent cu Parcul National Muntii Macinului pe metodele de dezvoltare, dar avem acelasi tel, vrem dezvoltare durabila, sustenabila – iar daca as tranti un hotel si o pensiune acolo cu piscina si alte facilitati (ca pentru pantofari – cauta termenul acesta – sa vad daca il gasesti pe internetul tau asa de drag – nu tot ce e pe internet e informatie plauzibila si nu tot ce exista, e pe internet), in cat timp ar deveni zona o Valea Prahovei (plina de gunoaie de la cei ce vor conditii, dar nu stiu a respecta natura) sau o Lepsa-Tulnici plina de manele, gratare si peturi de bere aruncate in padure?!

    Incerc sa nu jignesc, dar e greu sa ma abtin cand ascult ce ineptii debitati! Turism ecologic/ecvesdtru/pedestru/montan/stiintific/educational/geologic/speologic/sportiv/pe bicicleta – va spun ceva termenii acestia? Daca nu, va rog eu mult, nu scuipati pe o zona atat de frumoasa – inainte sa comentati faceti bine si mergeti de o vedeti – eu ma ofer sa va fiu ghid. Am mers 503.481 de pasi prin Dobrogea (404 km, pe jos, 25 de zile, cu rucsac de 20 kg) – asa ca pot spune ca o cunosc, desi nu sunt de loc de acolo.

    Daca nu stiti altfel, scuipati pe oameni, nu pe locuri! Romanii sunt cumva (unii), nu tara. Parcul National e cumva (poate), nu locurile.

Zi faina si minte sa aveti!
Tiby, Galati

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s