00. Pelerinaj prin Tara de Sus

A fost odata ca niciodata, caci asa incep toate povestile cu iz de basm, ce spun de un nebun ce nu mai are loc in pielea sa, sau acasa si se duce in lume sa se lupte cu balaurii si alte lighioane, deci, a fost odata ca niciodata, o idee. Acasa, asta idee nu stiu de unde a pornit, poate din dorita de cunoastere sau din dorinta de autodepasire… Sincer nu mai stiu si nici nu cred ca am stiut vreodata. Cert e ca acum vreo 4 ani mi-am propus sa fac turul Romaniei pe jos. Am reusit sa fac in 25 de zile, Dobrogea la picior, de la Cap Kaliakra, la Macin, 503481 de pasi, 404 km; detalii gasiti tot pe blogul acesta, iar anul urmator am vrut Tara de Sus. Nu am avut timpul, resursele sau conditia fizica, sincer, nu mai conteaza de ce nu am reusit atunci; poate ca nu mi-am dorit suficient, sau poate ca Universul nu a vrut.

Bun-bun! Intrebarea logica e „de ce fac asta?”. Sper sa reusesc sa raspund la asta, cea mai grea intrebare dintre toate, intr-o postare ulterioara – azi e zi cu chef de scris. 

Dar inainte de asta vreau sa imi cer scuze daca scriu fara diacritice, sau daca scriu cu greseli, sunt pe telefon si merge mai greu decat am prevazut. Vreau sa mai spun ca daca va astepti sa fie un blog informativ veti avea o mare dezamagire. De asemenea, accentul il voi pune pe mine, logic, dintr-un narcisism dus la extrem, nu pentru ca ar fi neaparat necesar.

Acestea fiind spuse, sa purcedem dar la drum si sa incepem basmul, caci, credeti sau nu credeti, a fost odata ca niciodata un flacau ce a purces la drum, cu pletele in vant, dormind sub stele (vorba cantecului – daca nu stiti care, spuneti, ca va arat), si tanar, dar si carunt, ce a plecat sa caute…

(Folosind vocea lui Pittis) DAR DESPRE ASTA VOM VORBI IN EPISODUL URMATOR

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s